Voorwaarts/Molinos Korfbal Club

Logo werd ontworpen en uitgewerk door John Graphics

http://john-graphics.be/ - <info@john-graphics.be>

Een speciale week voor KKC Voorwaarts want we hebben nu officieel Korfbalclub Edegem/Voorwaarts als satellietclub opgericht en we hebben nieuws in verband met het doorgeven van de voorzittersfakkel. In normale omstandigheden, zeker binnen onze club, momenten om de juiste (lees voldoende) aandacht aan te geven. De huidige situatie beslist er echter anders over.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie gaf voorzitter Dirk Van Rompaey aan dat hij beslist had om na de Jaarlijkse Algemene Vergadering zijn bestuursmandaat en ook voorzitterschap ter beschikking te stellen en zich op andere zaken te gaan concentreren.

“Een Algemene Vergadering in haar gewone vorm zit er niet direct aan te komen en aangezien het nieuwe seizoen nu volop voorbereid dient te worden, is het beter om nu de fakkel over te dragen zodat we voor iedereen duidelijkheid scheppen” geeft Dirk Van Rompaey aan. “Hiermee komt een einde aan zowat 30 jaar als bestuurder bij Voorwaarts en een traject als voorzitter dat ik eerst maar maximaal 10 jaar ging doen, maar uiteindelijk zijn het er 14 geworden waarvan dan nog 8 waarin ik ook het penningmeesterschap opnam. Tijd voor iets anders nu, maar ik blijf uiteraard actief binnen de vereniging onder andere als scheidsrechter”.

Bij Voorwaarts worden de bestuursfuncties in de eerst volgende Raad van Bestuur na de Jaarlijkse Algemene Vergadering vastgelegd, maar in deze omstandigheden diende er afgeweken te worden en werden alvast nieuwe afspraken gemaakt binnen de bestuursploeg. 

Yves Daelmans wordt vanaf maandag 8 juni de nieuwe voorzitter van KKC Voorwaarts, José Vanheerentals blijft algemeen secretaris en Anton De Loose zal als penningmeester de financiën behartigen.

“We hadden het graag op een andere manier willen bekendmaken, maar het is niet anders” vertelt Yves Daelmans. “Eerst en vooral willen we uiteraard Dirk ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet als bestuurder en als voorzitter. Hij heeft dit steeds met hart en ziel gedaan, in goede en in kwade dagen en daar zijn we hem heel dankbaar voor. Zo gauw als mogelijk zullen dat dan ook op gepaste wijze onze erkentelijkheid uitdrukken. Met de bestuursploeg hebben we meteen enkele leuke uitdagingen zoals de lancering van het project KC Edegem/Voorwaarts, een heropstart na de lockdown op een veilige en gezonde manier bewerkstelligen en in de iets verdere toekomst Voorwaarts 100 jaar gepast vieren. De nabije toekomst bevat nog enkele vraagtekens onder andere rond de omstandigheden waarin we de nieuwe competitie kunnen aanvatten, maar als vereniging staan we sterk met veel enthousiaste en gedreven leden. Dus zowel sportief als organisatorisch blijven we op de ingeslagen weg verder werken en onze doelstellingen nastreven.” 

“De rol van voorzitter is niet te onderschatten, maar ik ben inmiddels ook al 22 jaar bestuurder waarvan 14 jaar als ondervoorzitter, dus onbekend terrein is het niet” vervolgt Yves. “Ik neem de rol op met veel goesting en met de ambitie om een nieuwe generatie bestuurders klaar te stomen zodat onze toekomst verzekerd is.”

Een toekomst die mee gekleurd zal worden door de satellietclub KC Edegem/Voorwaarts die deze week officieel het levenslicht zag. Aan het roer komt Nick Rottiers als voorzitter, Annelies Vandenberghe wordt penningmeester en Hilde Verbist vult de rol van algemeen secretaris in.

“We hebben er geweldig veel zin in” zegt Nick Rottiers “en we hopen op erg veel steun van de Voorwaarts-supporters om mee een succes te maken van dit project.”

Een nieuwe update namens het bestuur met aandacht voor de heropstart van de trainingen, maar voornamelijk over de oprichting van een nieuwe vereniging!

 

Molinos Premium Rice

Leader Grain

Leader Grain

Voorwaarts nieuws
VOORWAARTS is een Trooper-vereniging.

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

https://www.trooper.be/voorwaarts

Zo steun je onze club!

Verjaardagen
14/07
KIKI-ROOS JACOBS
16/07
NORE HERTOGS
17/07
HUGO VAN ROMPAEY
17/07
MARIE-JOSE VANHEERENTALS
18/07
NICO VERSTAPPEN
18/07
VEERLE EBBEN
20/07
SEP ELEWAUT
20/07
FINN ELEWAUT
Met dank aan onze sponsors
Agenda
  July 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

© 2019, website powered by Twizzit.com