Heb je zin om te starten met korfballen bij onze club of wil je eerst eens komen kennismaken met deze dynamische sport, dan ben je hier op de juiste plek!

Om eens te proeven van korfbal, kan je langskomen op 1 van de open trainingen die we organiseren. Op dit schema kan je zien wanneer je meer dan welkom bent en hoe je je kan aanmelden!

Volgende zaken staan centraal in onze jeugdopleiding:

Nog niet overtuigd om al eens een training mee te pikken, maar wil je eens naar een trainingsmoment komen kijken? Op onderstaande momenten is onze jeugd op onze terreinen aan het werk. Om je zo goed mogelijk op te vangen en van de nodige informatie te voorzien, neem je steeds best op voorhand contact met ons secretariaat via voorwaarts@korfbal.be

Meer praktische informatie om aan te sluiten bij onze vereniging:

Ter informatie hieronder het overzicht van het lidgeld per kalenderjaar ... dat is natuurlijk ook goed om te weten.

  vanaf tot Lidgeld Uitzondering
Senior (gewestelijke reeks) 2004 …..   210,00 €  
Senior (Topkorfbal) 2004 ....   230,00 €  
U19 2005 2006   225,00 €  
U17 2007 2008   225,00 €  
U15 2009 2010   215,00 €  
U13 2011 2012   215,00 €  
U11 2013 2014   200,00 €  
U09/U07 2015 2018   200,00 €  
Occasionele korfballer 2004 …..   155,00 €  
Recreant 2004 …..    105,00 €  
Steunend lid        85,00 €  

Indien u als nieuw lid start tijdens het lopende jaar wordt de volgende korting toegepast

Nieuw lid start       Korting
Tussen januari en februari 0%
Tussen maart en mei 25%
Tussen juni en september 50%
In oktober     75%
Tussen november en december 100%

Lidgeldfacturen worden verstuurd vanuit Twizzit en normaal doen we dit in de maand maart van elk jaar. Lidgeldfacturen worden liefst digitaal betaald.

Nieuwe leden krijgen steeds een inloopperiode in de vereniging. Dus verwacht niet dat we direct om geld komen vragen. Voor nieuwe leden die starten tijdens het kalenderjaar versturen we een lidgeldfactuur in de maand mei, september of november afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap. De lidgeldfactuur zal de korting weergeven zoals aangeven in de bovenstaande tabel.

Formaliteiten om lid te worden van de Voorwaartsfamilie en/of de KBKB (Kon. Belgische Korfbalbond)

Mogelijkheid 1: u wenst zich in te schrijven als lid van Voorwaarts EN de KBKB dan vult u het volgende formulier in

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=30219

Eens dit formulier werd ingediend volgen er 3 stappen

a) Wij creëren een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

b) Wij gebruiken de ontvangen gegevens om een aansluitingsformulier voor de KBKB in te vullen. Dit aansluitingsformulier moet worden ondertekend (door de aanvrager indien ouder dan 18 jaar, door de wettelijke vertegenwoordiger indien jonger dan 18 jaar). Wij doen dit via “onze panda” (https://www.pandadoc.com/). D.w.z dat u een mail zal krijgen van PandaDoc docs@transactional.pandadoc.com om het aansluitingsformulier digitaal te ondertekenen.

Indien de aanvrager nog nooit lid is geweest van de KBKB of indien de medische verklaring is verlopen dan krijgt de aanvrager ook de vraag om de “Verklaring van ontbreken van evidente medische ongeschiktheid” digitaal te ondertekenen. Ook hier gebruiken we "onze Panda".

c) Nadat de formulieren of het formulier (digitaal) werd(en) ondertekend, voegen wij deze/dit toe aan uw profiel in Twizzit en openen de aanvraag bij de KBKB om u lid te maken.

In principe rekenen we op 10 tot 14 dagen tussen de aanvraag om lid te worden van de KBKB en het ontvangen van uw spelerslicentie.

Mogelijkheid 2: u wenst zich in te schrijven als toeschouwer/supporter/familie van Voorwaarts of een Voorwaartslid dan vult u het volgende formulier in:

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=28533

Zodra wij het formulier hebben ontvangen, creëren wij een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

Tot slot EHBTP (eerste hulp bij Twizzit problemen)

Heeft u vragen of hulp nodig bij het gebruik van Twiizzit dan kan u op deze pagina heel veel antwoorden vinden. https://support.twizzit.com/v2/knowledgebase/category/my_twizzit

Toch het antwoord niet gevonden ... dan lezen wij graag uw vraag op dit emailadres voorwaarts@korfbal.be

 

Veel succes en misschien tot binnenkort.

KKC Voorwaarts en KC Edegem/Voorwaarts