Ondertussen zijn we halfweg naronde veld. Onze start op het veld hebben we beetje gemist. Onze eerste 2 wedstrijden waren we niet efficiënt genoeg en misten we een beetje de grinta op het veld.

Onze openingswedstrijd was tegen Minerva. Tijdens deze wedstrijd hebben we alle weerfenomenen mogen ervaren, veel wind, af en toe zon, druppeltje regen en een koude bries ... Dus na de lekker, droge, comfortabele zaal was dit toch wel even wennen (ook voor de supporters)

Starten aan de wedstrijd: Taco, Anke, Jarre, Marie in verdediging ; Fran, Oskar, Kaat, Seth in aanval ; Lennert, Stan en Lou op de bank

Het wordt een wedstrijd met veel kansen, maar weinig goals. Weinig efficiëntie, slechte passing en de lengte bij Minerva waarmee we niet goed overweg gaan, zorgen ervoor dat we vandaag geen kans maken en een zwakke wedstrijd zien.

We kunnen de eerste helft maar 2x scoren, Anke via inloop en Fran net voor rust op shot. Minerva kan ook maar 5 keer scoren, dus we gaan rusten met 5-2 stand. Hopelijk brengt 2e helft meer energie en kunnen we dit nog rechtzetten.

Helaas is de tweede helft scorend niet veel beter. We spelen wel gelijk maar beide ploegen kunnen maar 3 keer afwerken. Bij Voorwaarts/Molinos zijn dat Marie, Stan en Oskar op shot. Eindstand 8-5

De week nadien staat onze eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen AKC.

Starten aan de wedstrijd: Taco, Anke, Jarre, Marie in verdediging ; Fran, Oskar, Kaat, Stan in aanval ; Lennert, Seth en Lou op de bank

AKC start stevig aan de wedstrijd en werkt sterk af, waardoor we al snel op achterstand komen, 0-3. Anke maakt de openingstreffer via inloop op aangeef van Taco en Stan zorgt met ver shot voor aansluitingstreffer, 2-3. AKC opnieuw met 3 op een rij, waardoor een 4 puntenkloof op het bord staat, 2-6. Maar onze U15 geven zich nog niet gewonnen en knokken verder. Ze slagen erin de kloof te dichten, zodat we net voor de rust kunnen aanklampen met een 7-8 ruststand. Dit met goals van Stan (shot), Anke (shot), Jarre (penalty), Kaat (shot), Fran (inloper).

Na de rust vallen we helaas scorend stil en gaat AKC verder op zijn elan. Anke met inloop, Lennert en Lou op shot zorgen voor de 10 goals op het bord. Maar AKC gaat met de punten huiswaarts, eindstand 10-14.

We zagen al meer grinta deze week, enkel afwerkend was het nog niet zoals we gewend zijn. Kopjes omhoog, hard trainen en dan gaan we nog zeker punten pakken deze veldronde.