De eerste 10 minuten werden volledig groen-wit gekleurd zodat we Floriant op een 5-0 trakteerden via Hendrik en Renzo met ieder twee stuks en een doorbraak van Tine. De bezoekers met hun eerste treffer dan, maar direct gecounterd door Janne. Renzo en Hendrik toverden dan beiden een one-hander boven en zo 8-1. Schoten van Janne, Christoph en Claudia dikten verder aan tot een 11-3 stand na 20 minuten. Sarah handig onder de korf en wat later via een schot zorgde mee voor de 14-6 ruststand.

Daar waar we in de eerste 10 minuten bij aanvang van de wedstrijd de wet dicteerden, zo blonken we uit in afwezigheid in de startfase van de tweede helft. Na 10 minuten doorbrak Janne de ban van onder de korf en Christoph volgde snel via een korte kans: 16-8. In de laatste 20 minuten eenzelfde teneur en niet veel doelpunten meer, maar de overwinning kwam nooit in het gedrang. Renzo nog van ver, Christoph met een doorbraak, Sarah met een strafworp brachten de stand op 19-13. Leon mocht de honneurs waarnemen om van aan de achterlijn de eindstand binnen te knallen: 20-14!

Aanval: Jonas Van Loock - Hendrik Peeters (3) - Claudia Verstappen (1) - Tine Van Dyck (1)

Verdediging: Renzo De Prins (5) - Christoph Hellemans (3) - Sarah Goethals (3) - Janne Loos (3)

Wisselspelers: Leon Geurts (1) - Mirte Druyts - Pauline Vandevorst - Joran Hertogs